London

London er en fantastisk by. Fantastisk er faktisk det ordet jeg bruker mest for å beskrive byen og mine inntrykk derfra.  Jeg har vært der flere ganger enn jeg kan huske nå og hittil i år har jeg allerede vært der 3 ganger. Turene går for turisme, konferanser og konserter, men mest av alt, shopping. Det er det jeg gjør og alltid får med meg.

På bloggen deler jeg mye av de smarte tipsene og triksene som jeg har fått meg gjennom å være i London. Ved å besøke kategorien min Reise kommer du raskt til innlegg som dreier seg hovedsakelig om London.

Primark
Jeg er veldig fan av butikken PRIMARK og er innom der hver gang jeg er i London for å øke antall kjoler og sko (og for øvrig alt annet som finnes av klær) i garderoben min. Jeg har skrevet en generell guide til Primark, som kan være nyttig og lese før man tar turen innom for første gang.

Guiden til PRIMARK

Kjoler fra PRIMARK.

Shopping
Det finnes så mange shopping muligheter i London, jeg har selvfølglig bare tatt meg den tid å blogge om noen av de, men kommer til å dele her så fort jeg syns noe mer er verdt å nevne. Hittil:

Sminke og Velvære i London – Superdrug

Selfridges i London

Bo billig
Jeg er blitt avhengig av og bo billig og sentralt i London. Billig for å kunne bruke mest penger på andre ting, og sentralt fordi jeg er avhengig av å være i nærheten av Oxfordstreet. Et innlegg om dette finnes her

Bo billig i London

Konsert
Det jeg gjør annet enn å shoppe i London er konserter. Jeg drar på 24 timers turer til London for å se et av mine favorittband. Jeg har noen guider og tips til dette også.

Konsertbudsjett i London

Guide til deg som vil mer på Konsert

Håper du finner noe du kan bruke!

One thought on “London

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s