Must-Have Elf Produkter

Måtte nesten ta en liten sånn her post. Elf er blitt sminken jeg sverger til, alle mine produkter er derfra og jeg prøver stadig nye ting. Da måtte jeg bare dele mine fantastiske opplevelser med dere som kanskje har gått glipp av det. Det er både billige produkter, bra pris på frakt, stort utvalg (i masse forskjellige prisklasser) og masse gode rabatt tilbud. Jeg bruker flere produkter enn det som er på denne listen, men dette er en del av de nye produktene jeg har prøvd som jeg vil dele.


Studio Conditioning Lip Balm (Mellow Mellon): Denne leppepomaden er helt nydelig. Både lukten, følelsen pog til og med smaken. Fargen jeg har testet heter Mellow Mellon og er skikkelig fin. Litt fersken-rosa 🙂 I tillegg er det solfaktor 15.Studio Mineral Infused Face Primer: Dette er et MUST under all sminke. Det føles som å ta på seg balsam i ansiktet som gjevner ut huden så sminken sitter bedre og huden ser gjevn og glatt ut. Prisen er også MYE under mange andre primere jeg har sett og jeg har ikke merket noe forskjell på de jeg har testet.


Eyelid Primer: Det beste etter Face-Primer. Denne er en øyeskygge-lock. Øyeskyggen min har sittet opp til 12 timer bare ved å legge denne under, uten å legge seg i striper på øyelokket. Må ha! Og en helt latterlig billig pris!

Mineral lipstick (Barely Bitten): Alle mineral leppestiftene til Elf har fantastisk kosistens som er myk og fuktig. fargene varierer selvfølgelig men jeg har falt pladask for Barely Bitten som er dyp rosa med rødt i. Denne gir fukt til leppene samtidig som den er nydelig på!Waterproof Eyeliner Pen: egentlig er jeg ikke så vant til å bruke vannfast sminke, men jeg liket så godt formen på pennen. Den er enkel å påføre og det blir en tynn og fin stripe!  


Studio Cream Eyeshadow (Natural glow): FANTASTISK! Denne blir en nydelig gull farge som legger seg så fint over øyelokket. Den glittrer i lyset og kan legges i lag å bli tydeligere hvis man ønsker det! 

Registrer deg i dag og ta i bruk «wishlist». Der kan du legge alle produktene som er interessante i ønskelista og når du har råd eller det kommer et fint tilbud så legger du det bare rett i handlekurven og det blir sendt og er hos deg på 7-10 virkedager! Fantastisk 😀

Advertisements

One thought on “Must-Have Elf Produkter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s