Sånn var bryllupet

Dette blir selvfølgelig bryllupet sett fra mitt ståsted. Jeg har ikke egentlig noen oversikt over hva gjestene syns, for ingen av de vil jo komme til meg å si at det var kjedelig eller teit for da ville jo jeg blitt lei meg. Så fra alle kommentarer og hvordan jeg opplevde det hele så var det en vellykket feiring. La oss dele det opp i kategorier.

Været
For hva er vel en post uten å snakke om været? (Hvis du vil ha kort versjonen: det var sol da vi trengte det! Nå kan du hoppe til neste kategori!) Det skulle regne hele dagen. Det var spådd like mye regn denne dagen som på en månede. Yr og storm var ikke helt enige, og yr mente det kunne bli opphold mellom 15-17. Vi var forberedt med støvler og parasoller. Det var nydelig vær mens jeg satt hos frisøren (fra 10-14), det pøsregna da jeg skulle gå hjem (dette gjorde ingenting ettersom det var 2 min og gå og jeg hadde paraply. Så var det slik at da vi kjørte til kirken var det sol så taket på bilen var nede. Både på vei inn og ut av kirken var det sol, vi kunne til og med gi alle gjestene klem ute og ta bilder ute. Det regnet da vi kjørte i bil til fotografen men det var opphold mens vi tok bilder. Det begynte å regne akkurat da vi var ferdig med bilder! (fotografen var veldig fornøyd, for sol og blå himmel gir kjedelige bilder!) Det ble også sol da vi skulle gå fra bilen og inn til lokalet. Øspøsende regnvær kom i 2 tiden. Det var vakkert å se på fra hverandaen!

Middagen
Altså, 90 mennesker i et rom til 60, med strålende sol ute og vindstille, det ble varmt. Aircondtitionen var på, men det merktes ikke. Så middagen var varm og folk ble klamme. Men jeg tror det gikk bra for da ble de som svetta fordi de skulle ha tale, ikke de eneste som svetta liksom. Win. Maten var sykt bra, like god som på prøvesmakingen. Drikka var akkurat som forventet. Talene var ikke for lange, akkuratt passe ydmykende og morsomme og det var ikke for mange av dem. Vi følte oss rost opp i skyene og kjedet oss ikke. Gjestene får kommentere i feltet eller noe hvis de er uenige ^^. (det må nevnes at dt var god plass til 90 i dette 60-folk rommet, airconditionen var bare ikke forberedt på det).

Kaffe og kaker
Vi hadde verdens beste (i mine øyer) kaffeansvarlig. Han hadde ordnet spesielt god kaffe til oss i bryllupet. En som var «mingle»-kaffen og en som var «kake»-kaffen. Jeg kunne ikke hatt bedre kaffe. I tillegg hadde jeg de beste bakerne til å stå for bruyllupskaka, mamma og «tante»! Den var med tre forskjellige smaker i de tre forskjellige delene, så det var litt til alle 🙂 jeg elsket hvordan den så ut og hvordan den smakte og hvordan kake-toppern var fikset på så den matcher meg og Robert. Så delte vi kaka med samurai sverd. DET var tøft!

Festen
Altså, jeg og Robert dro sist fra festen. Det er jo stikk i strid med hva som er normalt, vi skal jo liksom gå først og så skal alle gjestene begynne å gå. Men det var jo så liv, musikk og dansing og røykebalkongen var sosial og folk koste seg meg corona med lime i. Det er ikke alle streder man har ubegrenset (så og si) med corona. Nei så vi ble værende til klokka 0300. Da kunne vi ikke ha lokalet lenger. Jeg syns det tyder på bra fest. Jeg fikk til og med Robert til å danse med meg, og han danset med Oldemor (!), hun snakker ikke om annet! Det var så koselig. Jeg dansa med flesteparten av kompisene til Robert (de kan jo ikke si nei til bruden;)) og med fettere og selvfølgelig med pappa. Det var fint<3

Jeg tror ca dette er det jeg vil svare når du spør «hvordan var bryllupet?».

Advertisements

3 thoughts on “Sånn var bryllupet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s