Om små barn

Du kommer inn om morgenen. 8 par øyer stirrer på deg, 8 små munner er helt stille. Du har all oppmerksomheten, ingen skjønner hvem du er. Noen er nysgjerrrig, noen er redd for deg, andre er i ekstase, NY VOKSEN!

Derfra gikk det bare oppover. Hvis du har sett små barn spise så kan du skjønne hvorfor det går oppover. De tror de er flinke, og spiser med hele hånda og hele ansiktet. Bananer som blir most i små never, prøver å treffe munn men treffer alle andre steder i stedet. Brødskiver blir snudd opp ned med smørost og ligger på bordet, eller på buksa. det går faktisk an å få druer i biter over øye når man er under 3 år.

Så er det det fantastiske med sand. Det spises. Ikke forstår jeg hvorfor de ikke lærer at det ikke smaker godt, kanskje syns det smaker godt. Så sand har de over hele ansiktet, fordi sann fester seg til snørr og snørret blir som lim. Så vi har da limt sanda fast i ansiktet på alle barna, og helst rundt munn. Du skjønner, disse barna har enda ikke lært å snufse inn snørr, så det bare renner ut av nesa. Det er ganske kult å se på.

Detting. Barna detter hele tiden. De faller rett på rompa mesteparten av tiden. Noen ganger faller de ratt på ryggen, rett på magen eller hue først. De faller på hverandre, inni vegger, over leker, under bord. De faller rett og slett over alt. De prøver å gå på de ustødige beina sine og ser ut som Bambi alle sammen. I tillegg til all denne dettingen, så er det utrolig mange nesten-ulykker. Noen som akkurat ikke går på hjørnet på bordet, noen som akkuratt ikke blir slått til i hue av en annen som veiver med en spade, veldig mange som akkurat ikke skader seg.

Du skjønner jo at det er fantastisk å jobbe i barnehage da?

Advertisements

One thought on “Om små barn

  1. Jeg synes at det er kul å jobbe der, men barna kan være forrykt. Jeg og broren min var så forrykt at vi har spillet «Harry Potter og Dementorer» hver gang 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s