Gleden over å skulle gifte seg – Gavene

I anledning bryllupsplanlegging dro jeg og Robert til denne butikken man må dra til før man gifter seg. Det er som den største godteri butikken for unger, for oss som skal gifte seg. Det er i hvert fall det de sier, bare at godteriet er kjedelig, ingenting smaker noe godt og alt koster mer enn du har råd til. Det er derfor man drar på Christiania Glasmagasin for å ”velge ut et servise”.  Morsomt.

Så vi dro til butikken, det er en STOR butikk med en haug av butikker inni. Det første vi skulle gjøre var å se på mønster til serviset.  I cant wait. For det første så ligner alle mønstrene på sånne tallerkener som farmor pleide å ha. Det er jo ikke det jeg vil ha? Noe som er 40 år gammelt? Det er blomster, små tynne stilkete blomster. Også er det border, gjerne med sånn gammel-sølv kant. Usj.  De kan man ikke ha i micro’n en gang. Noen av de går ikke en gang i oppvaskmaskinen. Der går grensa as, jeg skal ikke ha noe tallerkener som ikke går i oppvaskmaskinen.  Til slutt fant vi jo et mønster vi likte, med blomster på selvfølgelig. Det var ikke til å unngå, det er blomster over alt. Hvorfor kan de ikke ha noe skikkelig spennende på disse koppene og tallerkenene? Nei forresten, uansett hva du printer på en kopp, så blir det kjedelig.

Tilbake til poenget, prisen. Vet du hva det koster? 600 kroner. For et helt sett? NEI. FOR EN FUCKINGS TALLERKEN. Hvem kommer noen gang til å bruke det? Jeg føler Monica tendensene komme allerede; ”Denne skal pakkes ned i en boks og bare brukes når dronningen kommer på besøk”. Men jeg ville vært mye smartere en Monica og puttet det i forskjellige bokser, sånn at når en knuser så trenger jeg bare å betale på det i noen måneder fremover og ikke resten av livet.

Men vi fant nå et servise som ikke var så alt for dyrt og med ikke alt for mange blomster på, og skrev det på ønskelista.  Da måtte vi se på glass. Glass man drikker av, til middagen, og til kaffen og til alle anledninger man drikker noe. Som forresten i Norge er alltid. Da må man også ha et glass hvor hver drikkevare. Vet du hvor mange forskjellige drikkevarer det er? Vann, rødvin, hvitvin, champagne, brus, whisky, Cognac, drinker, melk, også må du ha forskjellig glass; vanlig kjøkkenglass, gjesteglass, fancy gjesteglass, spesielle-anledninger-glass, sånn som jula, påske, bursdager.. også må folk syns at du er skikkelig kul og ha forskjellige glass på hver fest du har. Det ble for mye press, så vi valgte å ikke finne glass. Det er jo 8 butikker inni denne butikken som styrer BARE MED GLASS. Vi ga opp.

Så gikk vi rundt en uke til i denne butikken og fant til slutt kjøkkenavdelingen. Hva svarte er det vi har vært i frem til nå? Neida. Kjøkkenavdelingen er hele kjelleren. Der skal man plukke ut bestikk og maskiner og ting til å steke og koke ting oppi, kaffeting, bake-ting og andre ting jeg ikke aner hva gjorde. Det var rett og slett for kjedelig for et par på tre og tjue.

Så vi har funnet ut at det beste er bare å ønske oss penger til bryllupsreise.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s