Kjærlighet ved første lytt

I dag har The Script kommet  ut med en ny CD, Science and Faith heter den. Det er ikke lenge siden den første singelen ble sluppet, som heter For The First Time. Fantastisk er singelen, men nå har jeg fått hørt igjennom CDen i hele dag og jeg døde. Ingen band har noen gang klart å røre meg så mye som The Script har og de har søren meg klart det igjen.

Etter første gang jeg hørte igjennom CDen var den første sangen som traff meg, ”Nothing”. Jeg var solgt ved første lytt. Etter flere ganger ble følelsene bare sterkere og sterkere. Alene langs veien, med sangen på ørene: Hjertet mitt knuste, følelsene bruste og en tåre rant over.  Det er ingenting annet enn musikk som kan gjøre dette med meg, det er ingen andre enn The Script som klarer det igjen og igjen.

Sett deg alene og nyt albumet, elsk albumet.
Spre musikken, spre gleden.

Advertisements

6 thoughts on “Kjærlighet ved første lytt

 1. «The Script – For The First Time – OFFICIAL Video»
  Este vídeo incluye contenido de Sony Music Entertainment, que lo ha bloqueado en tu país por motivos de derechos de copyright.

  😦 youtube 😦

  i think must go other place to meet The Script.

  by the way, to me happens with «Archive», love at first song. XD

 2. det er ingen sang på det nye albumet deres som heter nothing? XD hvertfall ikke på spotify. men jeg hørte på den øverste sangen på topp 5 på spotify, og jeg liker den. ^^ fin sånn rolig-musikk 🙂

  1. Hehe, på spotify har ikke det nyeste albummet kommet enda! Men hvis du ikke har hørt det gamle kan du glede deg over det. «Tha Man Who Can’t Be Moved» «Breakeven» og «Before the Worst» er mine favoritter der! Men hele albummet er bare fantasisk!

   1. what, har de gitt ut to album på ett år? det er sjeldent.. ellers er det årstalla på spotify som er litt på bærtur 😛 jeg skal legge til de i lista mi da ^^ det var visst breakeven jeg hørte på, så den likte jeg hvertfall!

   2. Nei, Spotify er litt teit. Det er et band til som heter The Script virker det som. Så det er bare The Script Cden som er dems. Så den kom i 2008, også kommer denne i 2010! =) Hope that cleared it up for you!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s