Strømpebukser og kjoler

Jeg skrev for en liten stund siden et innlegg om å bruke strømpebukser. Bruke det i alle farger og mønster og med forskjellige tyler klær. Dette innleggrg er det innlegget mitt med mest stabile lesere og de som får flest folk inn på bloggen in the first place.

Kjoler
Dermed tenkte jeg å utvide, ved å snakke om kjoler. Jeg er nemlig veldig flink tilbå bruke kjoler. Ved hjelp av strømpebukser kan du gjøre dette i Norge uten at du blir for kald og det er lett å tone ned «pynta følelsen» med strømpebukser (eller motsatt om det er det du ønsker). Jeg bruker kjoler til både hverdags og fest, og under inlegget ser du bilder av forskjellige kjoler med forskjellige farger på strømpebuksa og med forskjellige typer sko. Hvis du går til innkjøp av kjoler i dongeri- eller bomullstoff er du ganske sikra at det kan brukes i alle anledniner. Primark i London har som regel stort utvalt i nettopp dette.

Sko
Skoene du velger kan også være med på å bestemme hvordan «mood» du er i. Ved å bruke converse (eller andre typer sneakers) kan du gjøre hver enkelt kjole til et hverdagsantrekk. I tillegg kan et par pumps eller støvletter gjøre en hverdagskjole til en festkjole!

Strøpebrukser
Hvor kommer strømpebuksene inn i alt dette? Jo det er jo de som skaper farger i hverdagen. Det er de som gjør antrekket komplett. Det er de som gjør det lett å matche og mixe og trikse! Som på første bilde, matcher jeg sko med kjole, og da bruker jeg lyserosa shimmer strømpebukse for å bryte. Bare svart og hvitt hadde vært kjedelig mener nå jeg.
Bilde nummer 2, bruker jeg knall-lilla tights for å sprite opp ellers kjedelige farger (her brukte jeg også enn lille cardigan) og ankelstøvletter i en nedtonet farge for å gjøre antrekket mer spesielt. Kakiskjørtet kan fortsatt bli kjedelig.
I Sammensetningen på bilde nummer 3, har jeg brukt strømpebuksa for å macthe. Jeg har helt rosa sko for å matche det rosa i skjørtet og bruker da strømebuksa for å matche det grå i skjørtet!

Slå deg løs og vis frem bena!

Advertisements

3 thoughts on “Strømpebukser og kjoler

  1. Ingen ting er så vakkert som en jente i strømpebukser. Det fremhever det feminine, og er rett og slett sexy. Jeg hater bommuls tights. det burde vært forbudt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s