Bokanmeldelse: Wings av Aprilynne Pike

Enda en kjærlighet historie i en overnaturlig verden.

Denne boka leste jeg for over ett år siden, men vil nå komme med en anmeldelse og anbefaling av denne boken. Grunnen er at nummer 1 i serien nettopp har kommet ut. Jeg har lest nummer 2 også og tenkte å anmelde denne også. Starter selvfølgelig med første bok så alle skal få med seg hele historien. Dette er en serie på totalt 4 bøker.

Histoien
Historien handler om Laurel som går på Hich School. Hun har alltid vært homeschooled, men skal nå begynne på vanlig High School. Hun har alltid visst at hun er litt annerledes; hun er alltid veldig varm, går i skjorts og t-skjorte hele året, hun har en fordøyelse som ikke tåler all verdens av mat og drikker for det meste Sprite. Hele hennes tilværelse er i ferd med å forandre seg når hun utvikler seg og blir litt mer unormal. Dette åpner en helt ny verden med magi og overnaturlige vesner som Laurel er en sentral del av. Laurel har mye å lære om hennes mening med livet.

Dette er en kjærlighets fantasy som åpner øynene dine for en helt ny verden. Det er en kjærlighets bok, en fantasi historie og en haug med nye opplevelser. Jeg vil ikke avsløre mer om historien, ettersom dette er det boka handler om, hva Laurel er i ferd med å oppdage!

Stepehnie Meyer har gitt boka veldig gode tilbakemeldinger og sagt at det er en fantastisk debut av Aprilynne Pike. Jeg er så enig. Etter å elsket twilight så er dette enda et univers verdt å oppleve! Jeg syns rett og slett du bare skal stole på Stephenie Meyer og meg når vi sier at dette er en bok verdt å lese. Når du er ferdig med denne, kan du hoppe rett over i bok nummer 2, «Spells» og fortsette historien!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s