Bokanmeldelse: Spells av Aprilynne Pike

Oppfølgeren til Wings. Spoiler alert. Har du ikke lest Wings, vil dette ødelgge for deg.

Dette er bok nummer to av totalt 4 bøker, om feer, magi, troll og kjærlighet. En helt ny verden som ble åpner i bok nummer en, blir nå forstørret, utdypet og kommer til å trollbinde deg.

Historien
Historien om Laurel, Tamani og David fortsetter. Du får oppleve trekant-dramaet mellom de tre mye sterkere enn i forrige bok. Selv slet jeg med følelser over hvem hun skal velge. Boken åpner også opp Avalon, som vi endelig får oppleve. Feene sin verden, kultur og historie blir vi kjent med og det gjør historien så fantastisk at du skulle ønske den aldri sluttet. Det er fortsatt inntriger men nå med nye måter å takle troll på, utrolig spennende!

Bedre enn den første!
Personlig syns jeg denne historien er bedre enn den første. Selvom verden var helt ny i forrige bok, har Aprilynne klart å gjøre så inntrykkene blir enda større i denne boken. Man får mye mer av universet hun har skapt, enda bredere historie og det er helt fantastisk. Gled dere til å lese oppfølgeren til Wings!

Advertisements

5 thoughts on “Bokanmeldelse: Spells av Aprilynne Pike

    1. Kan jeg vel! Kan ikke jeg sende det på Mail til deg? 🙂 vet ikke helt når jeg får tid, er litt mye stress de neste dagene. Men er ikke det greit? 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s