Sminke og velvære i London

Jeg har vært å besøkt den fantastiske byen LONDON igjen og vil dele med dere en butikk jeg har vært i noen ganger nå som jeg har begynt å like veldig godt. Dette er nemlig SUPERDRUG. Her får du kjøpt alt av sminke, hud-, velvære- og helseprodukter. Du har kjente merker og du har superdrug sitt eget merke.

(Fotograf: Karin W. Bjerga)

Butikken finnes flere steder i London, men lettest å finne (for dere som shopper som meg) er å gå i den rett overfor PRIMARK. Tvers over gata ligger nemlig en ganske stor SUPERDRUG.

Kjente merker til en billig penge:
Her får du kjente merkevarer som f.eks Simple serien. Mange bruker allerede SIMPLE sine ansiksservietter ettersom de passer for sensetiv hud, det er ingen alkohol, parfyme eller andre skumle tilsetninger. Det er få som reagerer på dem. Dette merke har full ansiktsrens-serie som du får hvert produkt for mellom 2 og 4 pund.

Butikken har også produkter merker som Maybeline, Gosh, Garnier, L’ Oreal, Nivea og andre kjente varer.

Eget merke enda billigere
Jeg endte opp med å kjøpe ansikskrem, neglakkfjerner, øyesminke-fjerner og håndkrem fra Superdrug sitt eget merke. Noen av produktene kostet helt ned i 1 pund. Neglelakk-fjerneren var tilsatt vitaminer for å styrke neglene og Aloe Vera for å beskytte. Øyesminke-fjerneren var tilsatt kamomille for å lage god lukt.

Jeg syns butikken var verdt å besøke, var der flere ganger og kjøpte mye forskjellig! Alt fra neglelakker, aloevera, sminke, du skjønner poenget! Er du i London burde du ta turen innom!

Du kan besøke nettsiden deres www.superdrug.com for å se på priser og produkter! De sender dessverre ikke til Norge, så du må nok besøke butikken selv for å kjøpe!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s