Guide for deg som vil mer på konsert

Jeg drar mye på konsert, de fleste er ikke i Norge. I 2009 var jeg på 1 konsert i Norge, 4 konserter i London og 1 konsert i Sverige.  Jeg tenkte å gi deg en liten guide så du kan få med deg konserter du vil dra på enklere.

1.       Bli medlem på musikksider.

Dette gjelder blant annet last.fm. Register deg så musikken du hører på blir registrert og du får statistikk over de mest hørt artistene dine. (www.last.fm)

Deretter blir du medlem på f. eks bandsintown.com og laster opp statistikken fra last.fm dit. Når band fra last.fm annonserer nye konserter i byen du har satt opp som ”din” vil du få en mail! (www.bandsintown.com)

2.       Få nyhetsbrev.

Gå på seetickets.com, ticketmaster.com og lignende sider for å motta nyhetsbrev om når artister blir lagt ut på salg. (www.seetickets.com og www.ticketmaster.com) Du kan også følge disse på twitter!

3.       Følg artister på twitter/facebook

Artister legger gjerne ut konserter på twitter og facebook før bilettsalgssteder i det hele tatt vet om konserten.  Lag gjerne egne lister for bandene dine på facebook/twitter så du lettere har oversikt.


(Melding fra BoysLikeGirls på twitter!)

4.       Billig reise.

For å reise billig må du være villig til å lete, ikke reise mest komfortabelt og ikke reise på den beste tiden på døgnet. Ryanair er billigst om du reiser alle andre dager enn fredag og søndag for eksempel, i tillegg til at de gjerne vil at du skal fly seint på dagen. Et tips: Reis dagen konserten er, sov på flyplassen etter konserten og ta tidlig flyet hjem på morgenen. Penger på overnatting spart! I tillegg til dette burde du være tidlig ute, togbilletter til Stockholm kom på 97 SEK tur/retur!  (www.ryanair.com og www.sj.se)

5.       Bo billig.

Det finnes mange hostell og vandrerhjem rundt om i de fleste byer i Europa. Fra 99 kroner natta kan du til og med få gratis frokost! Det er mange søkesider med anmeldelser av hotell, kartbeskrivelse og hva hostellene tilbyr. (www.hostelworld.com)

Følger du disse stegene burde du klare å få dratt på mange konserter og likevel ikke bruke så mye penger.

Advertisements

One thought on “Guide for deg som vil mer på konsert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s