Guiden til PRIMARK

Primark er mye snakket om for tiden. Butikken er både elsket og hatet av flere grunner. Personlig elsker jeg butikken over alle butikker, og kommer derfor med en guide til deg som har tenkt deg dit. Her får du vite mye nyttig du kanskje burde vite før du tar deg vann over hode på Primark.

Hva er PRIMARK?
Dette er en stor stor butikkkjede (hovedbutikken ligger i Oxfordstreet i London). Stort areal og mye varer. Her finner du alt, klær, sko, kosmetikk, undertøy, sengetøy, vesker, smykker, dill dall… You name it, de har det.

3 hovedproblemer
Det er 3 hovedproblemer du kan møte på i møte med PRIMARK.
1. Det er VELIDG mange mennesker.
2. Det er køer til disk og til prøverom.
3. Det er kaos.

Utenom dette er det rotete og veldig varmt. Men dette skal jeg vise dere å komme utenom.

Bilde 1: Kø frem og tilbake til kassa, 3 linjer.
Bilde 2: Bakerst i køen til prøverommet.

Her er triksene

Kom tidlig!
PRIMARK åpner en halvtime før alle andre (sånn ca) butikke i Oxfordstreet. Da kan du gå en halvtime rundt i butikken før det er lov å gå til kassene. Å komme tidlig gir deg en del fordeler:
– Det er ryddig i hyllene, på bordene og i stativene.
– Det er mindre mennesker, ergo, mindre kø.
– Og du det er flere størrelser igjen.
(Det er faktisk kø utenfor butikken når den skal åpne!)

Forberedelser:

1. Forbered deg på varme. Ta et handlenett med en gang, ta av deg jakke, votter, lue og hva ellers du må ha på deg og legg neders i denne. For det kommer til å bli veldig varmt!

2. Forbered deg på å lete. Når det er så mye mennesker legger folk ting på feil plass og oppå hverandre og i hytt og pine. Det går folk rundt å rydder hele tiden, men dette er ikke alltid like lett.
Du må også forberede deg på å lete etter riktig størrelser. Her er det lettere om du kommer tidlig!

3. Vit størreslen din før du drar! Enten du har noen som har vært der, hvor du kan prøve en underdel og en overdel så du ca vet størrelsen din. For å komme inn på prøverommet er en uendelig ventetid! Du kan alltid stå rundt om i butikken (Dette er det mange som gjør), men det tar gjerne lenger tid for deg å komme ut av butikken på denne måten, og du blir mer sliten. Hvis du ikke kjenner noen, får du nesten bare ta sjansen. Den laveste størrelsen er 8, noe som tilsvarer norsk 36.

4. Ta det du kan få! Prisen på PRIMARK er VELDIG lav. Alt du syns er fint får du bare ta med deg i handlenettet ditt. Du er ikke garantert at det er der om du ombestemmer deg! Du får heller gi det bort i gave, eller sortere mot slutten av handleturen! Ikke la noe gå deg forbi fordi du ikke er helt sikker!

Til slutt:
PRIMARK har ca det samme som alle andre butikker, f.eks Top Shop. Det er ca det samme, men til 1/4 av prisen! Ta turen innom PRIMARK først!

Jeg sto i den køen på bilde nummer 3 (i popuppene), det tok meg litt under 5 minutter. Det er 14 kasser (på det ene stedet nede hvor man kan betale), og de er EKSTREMT effektive! Ikke la lengden på køen lure deg!

Til deg som ikke liker køer, rot og varme: Hvis ikke disse tipsene hjelper deg, så går du glipp av veldig mye fint til en billig penge! Men selvfølgelig, det er noen som syns det er verdt det og!

Advertisements

4 thoughts on “Guiden til PRIMARK

 1. Jeg skal til london i sommer og har veldig lyst å gå innom primark, så denne guiden hjalp veldig, takk:)
  Tror jeg bør komme tidlig, ja, vet du når butikken åpner?
  Ble skuffet over at den minste størrelsen er 36, bruker for det meste 34…

  1. Så bra den kommer til nytte! Primark åpner halv 9 alle dager untatt søndag, da er det halv 11 eller halv 12!
   Da har du en halvtime før der er noen i kassene så du kan betale!
   Jeg bruker også mye 34, men flere av klærne i 36 passer perfekt! Mye skjørt, shortser og sånn! Ellers er også alle basic topper og sånn veldig trange! Tror ikke du får noe problem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s